top of page

Ceremoniemeester

Als jullie ceremoniemeester, zorg ik ervoor dat jullie bruiloft perfect verloopt. Ik zorg ervoor dat jullie visie en wensen werkelijkheid worden.

 

Ik coördineer alles tot in de puntjes, zodat jullie volledig kunnen genieten. Laat mij jullie stress wegnemen en jullie droombruiloft tot leven brengen!

Voorafgaand bespreken we jullie hele dag tot in de details door en gedurende het proces sta ik altijd open voor jullie vragen en geef ik jullie advies als jullie ergens tegenaanlopen. 

Ik zorg ervoor dat jullie bruiloft tot in de details wordt verzorgt, zodat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten van jullie droombruiloft!

Mijn aanpak is gebaseerd op vertrouwen, uniekheid, communicatie en creativiteit. Ik geloof in het creëren van een uniek en perfect plaatje dat helemaal past bij jullie visie, persoonlijkheid en locatie.
 

Samen zullen we elk aspect van jullie grote dag doornemen en elk detail tot in de puntjes perfectioneren.
 

Van de locatie tot de bloemendecoraties, van het menu tot de muziek, ik werk als een ware sparringspartner om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.
 

Wat L'Étoile Weddings uniek maakt, is mijn toewijding aan het vormen van een totaalplaatje die alle details samenbrengt. Ik werk met fijne leveranciers en professionals in de branche om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect verloopt.
 

Met L’Étoile Weddings als jullie weddingplanner kunnen jullie volledig ontspannen en genieten van de aanloop naar uw bruiloft, wetende dat jullie het ja-woord aan elkaar zullen geven op deze bijzondere dag.

niekenmari-luz-457.jpg
 • Je tips en tricks wilt voor jullie het plannen van bruiloft
   

 

 • Je goed voor je gasten wilt zorgen
   

 

 • Je een perfecte trouwdag wilt

 

 • Je verlangt naar ontzorging en totale ontspanning, zodat jullie volop kunnen genieten van je grote dag.
   

 

 • Je zeker wilt weten dat alles geregeld is

Een                                ervaringGeheel passend 

Unieke
      Voor jullie

bottom of page