top of page

Adviesgesprek

Als toegewijde weddingplanner begrijp ik dat de het plannen van jullie perfecte bruiloft samengaat met talloze beslissingen, details en emoties. Daarom ben ik hier om jullie te begeleiden. Voor al jullie vragen en tips en tricks kun je bij mij terecht!

 

Al maanden van te voren of net die laatste weken waarin je alle puntjes op de i aan het zetten bent, ik sta klaar voor julli!

 

Zo help ik jullie opweg naar die unieke en onvergetelijke bruiloft!

Sterre -12.jpg
Sterre -57.jpg

Ik werk als een ware sparringspartner om ervoor te zorgen dat jullie visie werkelijkheid wordt. Ik geef jullie tips en tricks mee en sta klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Na het gesprek hebben jullie een moodboard en krijgen jullie een plan van aanpak opgestuurd. Zo weten jullie hoe jullie zelf kunnen beginnen met jullie bruiloft kunnen organiseren. (Ook later in het proces help ik jullie graag met de laatste dingen regelen, zodat jullie dag prachtig zal worden.)

 

Wat L'Étoile Weddings uniek maakt, is mijn toewijding aan het vormen van een totaalplaatje die alle details samenbrengt. Ik zorg ervoor dat jullie bruiloft helemaal bij elkaar past.

 

Door een lang, uitgebreid en fijn gesprek weet ik waar jullie staan en kan ik jullie passend advies geven over het organiseren van jullie eigen bruiloft.
 

  • Als je even niet weet hoe je moet beginnen

 

  • Als je tips en tricks wilt van een professionele weddingplanner

 

  • Je worstelt met keuzestress en hebt behoefte aan begeleiding en advies

 

  • Je echt wilt genieten van de aanloop naar jullie bruiloft zonder je zorgen te maken 

 

  • Als je niet weet hoe je verder moet met het organiseren
     

  • Om al je vragen te kunnen stellen

Een                                ervaringGeheel passend 

Unieke
      Voor jullie

bottom of page